Translate

söndag 13 december 2015

En riktigt bra bok jag läst 2015 | Julkalenderbloggstafett

Hej och förlåt för att inlägget kommer upp för sent. Jag hade helt glömt av det men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

Idag tar jag över stafettpinnen i Sofies julkalenderbloggstafett från Rebecka på bokintresse som igår skrev om Cinder av Marissa Meyer. Temat för årets stafett är en bra bok jag läst under 2015 och för mig var det svaret självklart. Harry Potter och de vises sten.
Anledningen till att jag tror  att det var så självklart var just den här känslan att jag borde ha läst den tidigare. Jag hade aldrig trott att den var så bra och därför aldrig tagit mig tid att läsa den och när en då sen läser den och inser att den är bra, så blir boken ännu bättre för att en inte hade förväntat sig det.

Jag tror att alla vet vad Harry Potter-böckerna handlar om, men om du mot all förmodan inte vet det så handlar det om en kille som heter Harry. Han får veta att han är en trollkarl och börjar på en skola för att lära sig magi.
Jag är femton år och fram tills för ett halvår sedan har jag knappt vetat någonting om Harry Potter. Var har jag varit?
Magi är något av det bästa jag vet när det kommer till böcker och allt i Harry Potter är så förtrollande. Hela världen är så fantastiskt uppbyggd. Jag gillar karaktärerna väldigt mycket och det är karaktären som tilltalar en och som gör att en bryr sig om dem. Min favoritkaraktär är Hermione för hon är så lik mig.
Jag vet inte vad som skulle kunna få någon att inte gilla Harry Potter. Harry Potter will always be in my heart!

Sådär. Nu har jag Fangirlat klart och de är dags för mig att lämna över stafettpinnen till Sara på Read and repeat som ska skriva klockan 17:00.

Hoppas att alla får en trevlig jul så hörs vi!

10 kommentarer:

 1. Jag instämmer i din kommentar: vart har du varit? ;) Å andra sidan har du ju nu väldigt mycket spännande och väldigt bra läsning framför dig, lyllo dig!
  Tack för ditt inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, mycket att se fram emot. Jag hoppas på att få några av böckerna i julklapp.

   Radera
 2. har också nyligen börjat bekanta mig med Harry Potter. fast jag lyssnar helst när Stephen Fry läser. han är otrolig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Jag kan inte förstå att jag har börjat läsa harry potter tidigare.

   Radera
 3. Jag läser just nu om böckerna för min dotter. Så bra!

  SvaraRadera
 4. Vem älskar inte Harry Potter? :) :3 <3

  SvaraRadera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.