Translate

lördag 25 april 2015

Bokiga frågor #14

Det här är en liten ”serie” där jag svarar på bokiga frågor. Jag lägger upp ett inlägg varje vecka på lördagar. Om du vill får du gärna hänga på. Svara då på Veckans fråga på din blogg och länka hit. Skriv också gärna en kommentar så att jag kan hitta och läsa ditt inlägg.

Veckans fråga: Har du något boksystem? Skriver du upp vad du läser eller ska läsa för böcker? Skriver du kanske till och med läsdagbok?

Jag har bloggen om det nu räknas? Det måste det väl göra?
Jag har provat att skriva läsdagbok men det funkade inte så bra. Och sen hade jag ju bloggen också så det kändes lite som tårta på tårta att skriva upp vilka böcker jag läst två gånger.
På bloggen så skriver jag en recension på varje bok som jag läser så då håller jag ju ordning på vilka böcker jag har läst och inte.
När det gäller vilka böcker jag ska läsa så bara tar jag vad jag känner för. Om det finns en bok jag vill läsa just då så läser jag den. Jag tror att om man hakar upp sig på vilka böcker man ska läsa så förlorar man lusten till det och läsandet slutar vara roligt.


Har du något boksystem? Skriver du upp vad du läser eller ska läsa för böcker? Skriver du kanske till och med läsdagbok?

2 kommentarer:

  1. Här är mitt svar: http://magiskarunor.blogg.se/2015/april/boksystem.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jättekul att du ville svara på frågan!

      Radera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.