Translate

torsdag 16 mars 2017

Hett i Hyllan

Hett i Hyllan är inspirerat av Bokföring enligt Monika och såhär skriver hon på sin blogg:
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?


Halvblod av Sofie Trinh Johansson
Den här boken fick jag för ganska många år sedan i födelsedagspresent. Jag hade läst någon bokblogg med någon som älskade serien och bestämde mig för att jag ville läsa den, men sen har jag aldrig gjort det. I början tror jag att det berodde lite på att boken var så tjock och texten i den så liten. Det tar liksom tid att läsa en sådan bok. Nu så är det dessvärre ingen bra ursäkt längre eftersom jag håller på att läsa Kampen om järntronen som har lika liten text och till och med är ännu tjockare.
Aveline Johansson, 22 år, lever med ett hjärta skört som glas. Det stillasittande livet har gjort henne till en enstöring som umgås mer med rollkaraktärerna i sina böcker än med verkliga vänner. Men efter att ha råkat höra ett samtal mellan sina föräldrar, ett samtal hon vet att hon aldrig borde hört, förändras hela livet. Plötsligt befinner hon sig på flykt med den enda personen som vet vem och vad hon egentligen är. Men kan hon lita på Billy? Eller är hon i större fara med än utan honom.

Har du läst Halvblod? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte! Ska jag läsa den eller ska jag gå vidare och läsa något bättre?

1 kommentar:

  1. Jag har inte läst Halvblod men det låter som en bok jag skulle kunna tänka mig att läsa. Hade aldrig hört talas om den eller författaren förut.

    SvaraRadera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.