Translate

lördag 22 april 2017

Bokiga frågor #20

För ett ganska bra tag sedan hade jag en liten serie på min blogg som jag kallade bokiga frågor där jag svarade på en bokrelaterad fråga i varje inlägg. Jag tänkte ta upp tråden igen och om ni har någon bokrelaterad fråga så är det bara att kommentera så kan jag ha med den i ett inlägg. Frågorna kan handla om precis vad som helst så länge det handlar om böcker. Det kan vara allt från vilken bok jag skulle ta med mig till en öde ö, till vilken bok jag helst vill äta till lunch. Om ni vill ha inspiration till vad det skulle kunna vara för frågor finns mina tidigare inlägg här.

När läser du?

Det senaste har det inte blivit jättemycket läst, men för det mesta läser jag hemma. Jag önskar att jag kunde läsa lite mer på bussen (åker buss cirka 2.5 timmar per dag) för då skulle det nog bli ganska mycket mer läst per vecka. Jag läste lite på bussen för ett tag sedan när vi hade en bok vi skulle läsa på engelskan, men boken jag läser nu är för det första alldeles för stor att släpa runt på i väskan och för det andra är jag rädd att förstöra den.
Men åter till ämnet. Jag läser för det mesta hemma på kvällen. Ibland kan jag läsa lite på morgonen när det är helg om mina fåglar väcker mig.

När läser du?

2 kommentarer:

  1. Jag läser på väg till eller från jobbet på tåget och även hemma en stund innan läggdags. Det sistnämnda är dock riktigt farligt om det skulle vara en spännande bok med korta kapitel...bara ett kapitel till...ja du vet säkert hur bra det går med sömnen i sådana fall :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner igen mig mycket väl gällande "bara ett kapitel till..."

      Radera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.