Translate

torsdag 6 april 2017

Hett i Hyllan

Hett i Hyllan är inspirerat av Bokföring enligt Monika och såhär skriver hon på sin blogg:
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?


Den sista prövningen av Kami Garcia & Margaret Stohl
Den här boken är den fjärde i Beautiful Creatures-serien och jag fick den i julklapp 2014. Då hade jag läst de två första böckerna i serien. Mina kompisar har varit lite oense om huruvida serien är bra eller inte och jag vet inte ens riktigt vad jag tycker själv. Jag har fortfarande inte läst den tredje boken vilket är första steget mot att komma fram till den här. Frågan är om det är värt det.
Ethan och Lena är allt för varandra. Men är deras kärlek stark nog att hålla för avståndet mellan två världar? 
Ethan har offrat allt. Han har lämnat kvar sitt vanliga liv bakom sig. Och han har bara en sak i huvudet: att ta sig tillbaka till Lena. Trots hinder som verkar omöjliga kämpar Ethan för att kunna återvända hem mot alla odds. Allt ser mörkt ut, men Lena ger inte heller upp – hon gör allt för att återfå Ethan. Men kan man trotsa själva döden?
Den låter ju ändå helt ok, men jag vet inte riktigt.

Har du läst Den sista prövningen? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte! Ska jag läsa den eller ska jag gå vidare och läsa något bättre?

1 kommentar:

  1. Nej, jag har inte läst den här boken. Jag läste första boken i serien men kände aldrig ett sug efter att läsa någon mer.

    SvaraRadera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.