Translate

torsdag 21 september 2017

Hett i HyllanHett i Hyllan är inspirerat av Bokföring enligt Monika och såhär skriver hon på sin blogg:
Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Bildresultat för blod och stjärnstoft

Blod och stjärnstoft av Laini Taylor
Konststudenten och monsterlärlingen Karou har funnit de svar hon söker; nu vet hon vem – och vad – hon är. Men med svaren kommer också obehagliga sanningar. Hennes älskade har visat sig vara hennes fiende, och nu måste hela världen sona hans brott.
Karou tvingas bestämma sig för hur långt hon är villig att gå för att hämnas sitt folk och hon börjar bygga upp en armé från en värld som består av blod och stjärnstoft.
Den första boken i den här serien läste jag för lite mer än två år sedan och minns att jag då tyckte att den var ganska bra. Sen köpte jag den andra boken och började läsa, men den blev aldrig utläst och har sedan dess stått i min hylla och samlat damm. Nu när jag läste baksidan igen så blev jag dock lite mer intresserad av att börja läsa den igen så vi får väl se.

Har du läst Blod och stjärnstoft? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte! Ska jag läsa den eller ska jag gå vidare och läsa något bättre?

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Eftersom du verkar så angelägen så får jag se till att försöka läsa den i höst!

      Radera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.