Translate

fredag 22 juli 2016

Är det värt att ge böckerna en chans?

Precis innan skolan slutade så fick vi se ett avsnitt av Sherlock i skolan och det räckte för att jag skulle bli fast. Serien var jättebra och jag såg alla avsnitt på en vecka. Just nu så dör jag av längtan på att nästa säsong ska komma.
Nu är dock den stora frågan om jag ska ger böckerna en chans. Det lär ju vara ganska stor skillnad på böckerna och TV-serien med tanke på att serien för det första utspelar sig i nutid, medans böckerna utspelar sig på 1800-talet.

Är det någon där ute som har läst böckerna? Är Sherlocks personlighet ungefär densamma eller är det stor skillnad? Bör jag ge böckerna en chans. Lämna gärna en kommentar för jag har ingen aning om vad jag ska göra!

2 kommentarer:

  1. Jag har läst Baskervilles hund bland annat. Det är en stor skillnad mellan originalberättelserna och tv-serien. Inte bara själva mysterierna och handlingen utan karaktärerna skiljer sig också åt. Å andra sidan är ju berättelserna i novellform så du kan låna en samling från biblioteket och läsa några och se hur du tycker :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej, Jag får se vad jag bestämmer mig för att göra :)

      Radera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.