Translate

torsdag 14 januari 2016

Du har väl inte missat Shadowhunters?

I går klockan tre på morgonen släpptes första avsnittet av Shadowhunters, en serie baserad på The mortal instruments av Cassandra Clare. Jag är ärligt talad jätteexalterad över detta och jag längtar redan tills nästa avsnitt.
Jag hade tänkt att jag skulle skriva några inlägg emellanåt så att ni får veta vad jag tycker om serien. Vi kan liksom följa den tillsammans. Mina tankar kring första avsnittet kommer att komma upp inom några dagar.
Det finns också en sida på internet med massvis med extramaterial, quiz och massa annat roligt. Om ni vill kolla in den så finns den här.
Är det någon mer som har sett Shadowhunters än. Om inte så tycker jag att du ska göra det.

Ha de bäst!

4 kommentarer:

 1. Jag gruvar mig inför att se serien, är så rädd att den ska vara dålig! Såg även att serien finns på Netflix (mitt andra hem) så chansen är ju stor att jag "råkar" titta inom en snar framtid! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du sett trailern? Jag hade gjort det innan och var inte så nöjd med den, men tv-serien var riktigt bra. Jag hoppas att du snart "råkar" titta på den.

   Radera
 2. Samma här jag är sjukt exalterad efter första avsnittet tror detta kommer bli toppen! Med det Castet kan det bara bli bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt. Jag kan knappt vänta tills på onsdag!

   Radera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.