Translate

torsdag 6 december 2018

Vilken karaktär önskar du köpte alla dina julklappar?


Den här tanken slog mig när jag satt och planerade blogginlägg i slutet på förra veckan. Om jag fick välja en karaktär som skulle köpa alla julklappar till mig i år, vem skulle det då vara?

Svaret är att jag inte har någon aning, men jag har några funderingar. En av de som jag kanske tänkt mest på är Hermione.

Det mesta på min önskelista är pennor, skrivblock och böcker (ja, jag börjar undra om jag har något liv) och det känns som att Hermione skulle ge bort liknande saker om hon bestämde vad jag skulle få i julklapp. Det vi vet om henne är att hon i Fenixorden ger en läxplanerare till Ron vilket han är lagom förtjust över, men jag känner att det skulle vara rätt nice.

En annan karaktär jag har funderat lite på är Tris från Divergent. Jag har ingen aning om vad hon skulle kunna tänkas ge bort, men jag tror att det skulle vara något häftigt. Förmodligen skulle det inte bli så mycket saker (det kanske är en del av hennes osjälviska sida) men jag tror att hon skulle kunna ge bort en hel del fräcka upplevelser, vilket jag absolut inte skulle tacka nej till.

Vilken karaktär önskar du köpte alla dina julklappar i år? Jag tyckte att det var en intressant fråga så om du har funderingar så får du gärna lämna en kommentar!

2 kommentarer:

  1. Det här var en jätteintressant fråga! Jag läste inlägget första gången tidigare idag och sen försökt komma på ett bra svar men jag vet verkligen inte!

    SvaraRadera

Vad kul att du hittade till min blogg.
Kommentera gärna vad du tycker. Det är alltid kul att höra vad mina läsare tänker.